Rumik

ФЕНЕР С LED СВЕТЛИНА Р3922 СОВ ПРЕДЕН И ЗАДЕН ЗА КОЛЕЛО - #311940

Каталожен №: 311940

Код на производителя: 8592920071984

19.30 лв.

LED вело светлини - предни и задни.

ФЕНЕР С LED СВЕТЛИНА Р3922 СОВ ПРЕДЕН И ЗАДЕН ЗА КОЛЕЛО

Преден и заден фар P3922 Owl с LED светлина е отличен велосипеден аксесоар за велосипедисти, които предпочитат да карат в условия на слаба светлина. Този челник е оборудван с LED светлини с висок интензитет, които осигуряват ярко и дълготрайно осветление за по-добра видимост на пътя.

Предният фар е проектиран във формата на бухал, което не само добавя уникален щрих към вашия велосипед, но и го прави лесен за забелязване в тъмното. Предната светлина има яркост от 300 лумена, което е достатъчно мощно, за да освети пътя ви и да се увери, че ще бъдете забелязани от разстояние.

В допълнение към предната светлина, P3922 разполага и с червена LED светлина отзад, която служи като сигнал за безопасност на другите шофьори на пътя. Челникът има акумулаторна батерия, която лесно се зарежда с USB кабел. Освен това има водоустойчив дизайн, което го прави идеален за дъждовно време.

Преден и заден фар P3922 Owl с LED светлина е лесен за инсталиране и пасва на повечето модели велосипеди. Със своята издръжлива и надеждна конструкция, този челник ще бъде чудесен спътник във всичките ви нощни приключения с велосипед.

Разфасовка 2 pcs
Приложение Велосипеди
Вид Фенери